tisdag 9 augusti 2011

and it was all yellow


Mats Theselius National Geographic-skåp för Källemo är en stor favorit och klassiker. Den sägs hålla 25 årgångar av tidskriften. Eller varför inte hitta ett fint gammalt skåp på loppis eller auktion och måla i gult? 


The National Geographic cabinet, made of Mats Theselius for Källemo is one of my favorites and a Swedish classic. It can hold up to 25 yearly volumes of National Geographic. Or you can find a nice old cabinet at a flea market and paint it yellow! /Hanna

1 kommentar:

  1. Jag gillar't! Kommer du ihåg att vi fick morfars alla gamla National Geographics när vi var små? Användes flitigt i pysselhörnan! Matbordet är 150x120 utan iläggsskivor förresten, vikt typ 3 ton! =)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...