måndag 8 augusti 2011

got my eye on you

        

Olle Eksell är mannen bakom den snygga (och populära) ögonplanschen. Ögonkakao eller Mazetti kommer ju från Malmö, vilket gör att man hittar denna poster i vart och vartannat hem. Inte mig emot. Som ni ser har han gjort så mycket annat snyggt också.. 


Olle Eksell is the graphic designer behind the cool (and very popular) poster with the large black and white eyes. They were originally designed for a package of cocoa, and the manufacturer Mazetti was placed in Malmö so I see this poster in almost every home here. I don't mind though! But as you can see he has done a lot more great work.. /Hanna


Pics 1, 2, 3, 4, 5

1 kommentar:

  1. Åh vad jag gillar Olle. By the way så läste jag en artikel för ett tag sedan om hans änka, ca 85 år, som bor i ett jättefint hem fullt av Olles verk! Hon verkar vara hur cool som helst!

    Ha en bra kväll!

    Loves blackbird

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...