måndag 22 augusti 2011

winner takes it all

Bild: Highlightdesign
Jag blev en av tre lyckliga vinnare hos Anna-Leenas hem under helgen! Vinsten var en fin affisch från Highlight Designs "kärlek svart på vitt"-serie. Nadja som ligger bakom de fina postrarna låter hälsa att hon t om 31 augusti har ett specialpris; 25% rabatt och fri frakt inom Sverige på just dessa godbitarna. Skicka ett mail med namn och adress till [email protected] och berätta motiv och antal så kommer lite kärlek i svart på vitt på posten. 


I was one of three lucky winners at Anna-Leenas Hem this weekend. I won a lovely poster by Highlight design and can't wait for it to arrive. Nadja, from Highlight Design will give all orders from her series "Kärlek svart på vitt" 25% off the original price. Just e-mail your name, adress, the quantitiy and which posters you'd like to [email protected], and you'll get your own poster. /Hanna

1 kommentar:

  1. ohhh! grattis! underbart att vinna! jag fick mail om att jag vunnit något idag från en av mina favoriter lucky boy sunday! vet dock inte vad så det ska bli underbart att få hem ett packet!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...