torsdag 18 augusti 2011

kitchen detailsBilder: Bo-Laget Fastighetsförmedling

Detta köket, i en lägenhet i Slottsstaden i Malmö har många av mina favoritmaterial och detaljer. Det är byggt av Byggfabriken vilket förklarar saken. Väldigt enkelt, men ändå med det lilla extra. Grova avställningsytor (är det betong?), svartvitrutigt golv, stora fönster och framförallt enkla luckor med fina, gamla beslag! Love!

This kitchen, in an apartment in Slottsstaden, Malmö is made of many of my favorite materials and details, like the black and white floors, the ruff feel of the kitchen counters (is it concrete?), big windows and plain and simple kitchen doors. It's made by Byggfabriken, which explains it. Love! /Hanna

2 kommentarer:

  1. Den första bilden såg jag i en annan blogg igår. Och jag gillar den där köksbänken mitt i köket. Köksluckorna är också väldigt fina!

    Kram Elina

    SvaraRadera
  2. Åh jag diggar det där köket skarpt!!! Såå fint när man renoverar så varsamt!

    Kram kram från Blackbird

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...