onsdag 17 augusti 2011

just in time?

Loppisfyndad bänk. Eller okej, allt annat på bilden utom den lilla korgen som den vita krukar står i är också loppisköpt...
Det är väldigt typiskt mig att börja inreda balkongen lagom till sommaren tar slut. Har inom loppet av två veckor köpt cafébord med två stolar i vit plåt och bänken som syns på bilden. Tänkte måla den svart... eller vit...? Nej, svart får det bli! Eller kanske brun?!

Seems very "me" to start decorating my balkony just in the for the summer to end. I've recently gone from nothing out there to a set of two chairs with a table plus the bench seen on the picture. I think I'll paint it black... or white? No, black will be fine! Or brown?! /Kajsa

1 kommentar:

  1. Haha, mysigt är det i alla fall! Och jag röstar för Svart!!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...