torsdag 18 augusti 2011

breakfasts

Mitt frukostinlägg från februari (som du hittar här) känns ganska obetydligt om man jämför med begåvade och amitiösa fotografen Camilla, som bestämt sig för att fota sin frukost varje dag i ett helt år. Och inte vilka frukostar som helst heller... mandelscones med hallon, smoothies på korsan och tvärsan och rostade bagels är bara några exempel. Kika in på 365 days of breakfast och bli inspirerad!

My blog post with pictures of a weekend breakfast seems quite trivial in comparison with the talented photographer Camilla, who decided to take a photo of her breakfast every day for a whole year. Take a look at 365 days of breakfast and get inspired! /Kajsa


Visst är det fint med foton på god mat? Bilder härifrån såklart.


2 kommentarer:

  1. Å vilka frukost bilder! Mums.

    Kram Elina

    SvaraRadera
  2. Åh, vad gott! Farligt att kolla på dem under lunchen :P Man vill ju ha allt!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...