tisdag 1 januari 2013

blog sharing day


Årets första dag och jag går starkt ut i årets första lista med bloggkärlek. Efter en högst objektiv och vetenskaplig undersökning har jag upptäckt att många duktiga bloggare bär samma namn som jag själv. Det kan ju inte vara ett sammanträffande? Här kommer en lista med mina favorit-Hannor:The first day of the year and the first Blog Sharing Day of the year! I think it's the perfect opportunity to celebrate my favorites among the talented bloggers with the same name as myself, see the list above. /Hanna


2 kommentarer:

  1. Thank you for the blog tips! A very happy new year to you and thank you for all the inspiration. /Niki

    SvaraRadera
  2. Du e underbar! Tack! Och du, detsamma;)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...