måndag 14 januari 2013

Pale


Några bilder på min köksbänk, tycker om att variera vad som står på den allteftersom årstiderna och humöret skiftar. Tulpanbuketten sjunger på sista versen men är vacker ändå. Måndag idag och full fart in i en ny vecka, min innehåller mest jobb och träning som vanligt. Klämmer nog in en loppissväng också tror jag, har fått lite dille (som de flesta andra) på att leta snygga marmorgrejer.
A few photos of my kitchen top, I like to vary what's on it as the seasons and my mood changes. The tulips are almost too faded now but I still think they are beautiful. Monday today and we are headed in full speed into a new week, this week will mostly contain work and going to the gym as usual for me. Would be nice to go flea market hunting too though, I (along with everyone else) have a mania for marble these days. /Kajsa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...