tisdag 22 januari 2013

the power of a walk


Det där med att varje morgon inse att det blir ljusare och ljusare. Jag promenerar till jobbet nu när snön ligger tät och punkan på cykeln inte lagar sig själv och får chansen att se förändringen. För den sker, nu! Om bara några veckor kommer man inte längre minnas hur mörkt det faktiskt är. En inbokad semesterresa över påsken hjälper såklart också till att framkalla vårkänslorna..!

There's just something about realizing that it gets brighter. Every day. I know I talk a lot about the darkness, but it's kind of like spring therapy. You have to remind yourself that this will pass. The fact that I have booked a sunny vacation helps with the spring feelings as well, I tell you! /Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...