torsdag 31 januari 2013

Folkets IKEA-katalog

IKEA Livet Hemma
Jag blev utvald att representera svenska folket i Folkets IKEA-katalog, hur kul som helst! Kolla in hela katalogen här. Jag lägger upp resten av bilderna och berättar hur allt gick till i helgen. Kram på er!
I was one out of a bunch of Swedes who were chosen to participate in an alternative IKEA catalogue. It aims to show how people live in their homes in real life. I will post the rest of the photos later this weekend, check out the catalogue here (click on the link in the text that says "här"). Hugs and kisses from me! /Kajsa

3 kommentarer:

  1. Hittade hit via en mammas dag. Hur mycket fint som helst här ju! Gillade verkligen bilderna i ikea-katalogen också. Tror jag har fått ny favorit-blogg. / Victoria

    SvaraRadera
  2. i love that blanket (i have it also), not least because it's called Henny (and my son is Henry :))

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...