onsdag 9 januari 2013

you are the lightBilder: 1 2 3
Verner Panthons Panthella, Tom Dixons Copper Shade och Poul Henningsens PH-lampa - lysande ljuspunkter i en annars mörk vintertid. Men håll ut, våren är snart här och har ni lagt märke till att det börjar ljusna mer och mer när man går till jobbet om morgonen?

The Panthella by Verner Panthon, Copper Shade by Tom Dixon and the classic PH-lamp by Poul Henningsen are the highlights of this dark season. But hang on - the spring is around the corner and I can almost see that it gets lighter and lighter every morning on my way to work! /Hanna

2 kommentarer:

  1. Såg du den här fina lägenheten på Hemnet! http://www2.bjurfors.se/Bostad/Stockholm/Stockholm/Sodermalm-Hogalid---Slipgatan-14/
    Sjukt fin tycker jag, känns personlig och inte så dyr och prålig, mega like!

    SvaraRadera
  2. Hvor kommer stolene fra ved det sorte bord ?

    :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...