torsdag 17 januari 2013

have a great dayBilder: Doyoufancythis.com

Här kommer några bilder jag tog i helgen på temat 'krispigt vintervitt'. Man får passa på när man faktiskt är hemma under dagens ljusa timmar, vilket säger en del om hur svenska vintrar fungerar. Lägg därtill att jag bor så pass långt söderut att om man vill ha vintervitt med någon säkerhet, så får man hålla sig inomhus. Idag är det dock väldigt krispigt vintervitt även utomhus. En av mina planer för året är att fota mer och få vara med på ett hörn hos Fabriken - bra för både motivation och pepp, tänkte jag! För att bli antagen behöver jag tre st provinlägg och detta är det första.  Have a great day!

Some snapshots from this weekend. The only time these days when I'm actually at home during daylight, which says a lot about winters in Sweden. Have a nice day!  /Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...