fredag 15 juni 2012

att försöka sig på ett fredagssvepHannaskoog.com påminde mig om Stella McCartneys fina bilder från sitt sommarställe. Klicka här för lummiga trädgårdar, John Deere-traktorer, border collies och fler hästar.

Hannaskoog.com reminded me of Stella McCartneys nice pictures from her summer recidence. You can see more here of her green gardens, John Deere tractors, Border Collies and even more horses.När sommaren smyger sig på så blir planerna på en egen trädgård större, framförallt påminns man ständigt av avsaknaden av en mysig och alldeles egen uteplats. Funkisdrömmar i Eric Sigrid Perssons Malmökvarter Friluftstaden, mer ser du här.

When the summer finally turns up, so does my dreams of my own garden. I especially like these houses by Eric Sigfrid Persson in Friluftstaden, in Malmö. See more here


Inte många veckor kvar till semestern nu, så det är bäst att satsa på en snygg väckarklocka. Det är ju viktigt att den fyller sin plats även om den inte används. Arne Jacobsens bordsklocka hittar du till bra pris här.

In a few weeks you won't need an alarm clock. So it's good that this Arne Jacobsen clock also will work as eye candy in the meantime. You'll get a good offer here


Träskorna kommer användas flitigt (även) i år. Har ni tröttnat på klippetiklappet ännu? Följ Garance Dorés diskussion i frågan här.

I think I will wear my clogs a lot this summer. Have you grown tired of them yet? Follow Garance Dorés discussion in the matter hereOm jag säger Lobster Roll, vad säger du då? Precis Ed's Lobster Bar, på Lafayette Street, NY. Så gott! Vill du spana in ännu fler mumsiga hummerställen rekommenderar jag denna Lobster Roll-guiden, bums! Perfekt om du ska till NY snart!

If I say Lobster Roll, what do you say? Exactly, Ed's Lobster Bar on Lafayette Street, NY. You will find even more yummy lobster bars in this guide here.  


The Glitter Guide's tumblr-sida innehåller så mycket bra grejer att de flesta bilderna åker rakt upp på min Pinterest. Men det blir en himla massa pinnande. Bättre att gå till källan direkt: Besök här.

The Glitter Guide's tumblr contains so much goodness I can't really stop pinning every picture, on Pinterest. So why not invite you to the source instead. See heaven here.

Happy weekend!  /Hanna

2 kommentarer:

  1. Fina fredagsbilder! Ha en skön dag.

    SvaraRadera
  2. Åh vilken underbart svep! Blev väldigt sugen på en Lobster roll på Ed's,kanske kan ta det efter New York MINI (tjejmilens motsvarighet i NY) nästa höst? ;)Trevlig helg sis, puss!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...