torsdag 7 juni 2012

to bright and small spaces

Bilder: Boligmagasinet

Det är imponerande att på 58 kvadratmeter få en så genomgående helhetslösning, och en så snygg dessutom. Hade man inte vetat om storleken på denna lägenheten hade man ju aldrig kunnat tro att det är så pass liten ändå. Jag gillar att hon använt hela den blå färgskalan, från ljust ljust turkos till mörk lila och alla de små svarta accenterna som kompletterar.

It's impressive to be able to turn these 58 square meters to such an all-around-apartment. You would never have guessed it's small size just from the look of it. I especially like how she uses the blue colorscale, from the brighest light blue to dark purple, and all the black details to go with it. /Hanna

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig liten matplats på första bilden!!!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...