onsdag 6 juni 2012

blue skies
Bilder: 1 2 3 - min pinterest & 4 - Mokkasin, with thanks

Happy 6th of June! Eller vad man säger? Hur firar ni nationaldagen idag? Jag ska hälsa på en nytillkommen liten kille, kanske springa en runda om vädret håller i sig och sedan se om man kan få tag i lite nypotatis och jordgubbar dagen till ära. (PS. Hur snyggt är inte Claesson Koivisto Runes kakel på tredje bilden - favorit!)

Happy 6th of June! It's Sweden's national holiday today, how will you celebrate? I will be visiting a newly born little guy, thinking about going for a jog and then see if I can find some swedish potatoes and strawberries for tonight. (How great aren't the Claesson Koivisto Rune tiles on the third picture - my favorite). /Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...