fredag 29 juni 2012

top chef masters


Bilder: Bo-Laget Fastighetsförmedling
Lagerhyllor i metall, en uppsjö av smakrika ingredienser och bubblande champagneflaskor, fina kockknivar i långa råder och riktigt rustika rostfria köksmaskiner gör detta till ett av mina drömkök. Med ett professionellt kök så blir du helt plötsligt mer professionell när du lagar mat också. Det inbillar jag mig i alla fall, för hemma hos oss är det pojkvännen som har kock-rollen och styr i köket...! :) Önskar dig en härlig helg med en massa god mat!

Metallic storage shelves, a wide range of rustic ingridients and champagne bottles, knife after knife after knife and some really nice kitchen supplies makes this my dream kitchen in many ways. With a professional look you feel so much more professional when you are working in your kitchen. Even tough, I wouldn't know since my boyfriend is the top chef master in our home :). Enjoy your weekend with some nice plates of food! /Hanna

3 kommentarer:

  1. Härligt snyggt kök, ett sånt man vill va i! :-) Ha en fin Fredag.

    SvaraRadera
  2. Bah vad fint! Borde man kanske måla lite svart idag?! ;)

    SvaraRadera
  3. I think a lovely personal touch..

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...