måndag 11 juni 2012

outlet regrets

Bilder: Freeport Outlet
Som Kajsa skrev i inlägget innan helgen så har vi varit på äventyr! Ni som följer oss på Instagram (här och här) kan säkert ana vad vi pysslade med. Kul var det! På vägen hem stannade vi till här, och givetvis ångrar man att man inte nappade på de där byxorna och trenchcoaten och sandalerna... Får ta en utflykt snart igen. Eller besöka ett annat men något närmre alternativ här.

As Kajsa posted on friday we've been on an adventure this weekend. If you follow us on Instagram I think you can guess what we've been up to? It was great fun! On the way home we stopped by this place, and of course you regret that you didn't get that trenchcoat and the pants and some sandals... Maybe we'll have to go for a roadtrip soon? /Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...