lördag 23 juni 2012

these are a few of my favorites

Såhär dagen-efter, med en hel helg kvar att njuta av, men utan några egentliga planer, borde man ta tillfället i akt och sakta men säkert besöka alla ens favoritbloggar. Det leder ju ofta till att man klickar sig vidare och hittar nya bubblare till topplistan. Här kommer några favoriter ur min nuvarande lista, håll till godo!

So, as usual on any day after a big event you find yourself with some most wanted free time and without any particular plans. My best tip is to slowly and thoroughly visit all your favorite blogs, and maybe a few new ones will come your way. Enjoy!Bilder: Solid Frog


Bilder: Jeana Sohn

Bilder: Hannas Room


Bilder: Blame it on fashion

Eller gå och se en bra film!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...