torsdag 14 juni 2012

parklife

IKEA Livet Hemma
Även fast sommarvärmen inte riktigt vill infinna sig gör de ljusa kvällarna med fågelkvitter ändå att man längtar lite efter härliga utomhusmiddagar, visst? Överaskas du av en plötslig hagelskur precis när grillen ska fram kan man laga de inhandlade grillvarorna på följande sätt; stek valfri stark korv (mina favvisar är chorizo eller merguez) i slantar och låt svalna lite. Koka pasta al dente (viktigt, överkokt pasta går bort) och skölj i kallt vatten så att den också kallnar av. Häll upp ett glas vin och smutta på! Sedan tar du fram en god och matig ost. Jag brukar steka halloumi eller dela fetaost i fina bitar, getost funkar också bra såklart. Ta en påse färdighackad, färdigsköljd sallad och dela dessutom ett gäng cocktailtomater. Ta sedan alla ingredienser och lägg i en stor bunke eller skål, dra över en rejäl klick av din godaste pesto (hemmagjord eller ej spelar ingen roll) och blanda väl! Ät, njut och längta efter grillväder...

I think everyone in Sweden is bummed about the cold weather this so called summer is offering us so far, can't wait for warm evenings having dinner outdoors! /Kajsa

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...