tisdagen den 19:e juni 2012

black, white and powder pink elvs

Bilder: Elv-s, hope you don't mind! :)
Svart, vit, grå och olika nyanser av dimmigt rosa och naturfärgat skinn är en kombination som jag aldrig kommer tröttna på (inte på ett bra tag i alla fall). Besök Elv-s blogg för ännu mer inspiration i samma färgskala.

Black, white, grey and different powder shades of pink or natural leather is a combination I will never grow tired of (nor for a while at least). Go visit Elv-s blog för more inspiration in these lovely shades. /Hanna

2 kommentarer:

  1. Thank you so much for making such a beautiful post about my home and my blog.... I am very honoured so no... I don't mind at all ;-)

    SvaraRadera
  2. She has a beautiful blog indeed ! And very recognizable !

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...