fredag 1 juni 2012

Gotlandsdrömmar #2

Minns ni de här bilderna som åkte några varv i bloggosfären för ett år sedan? Då var det DN Bostad, nu är det tidningen Lantliv som gjort ett reportage av formgivaren Synnöve Mörks sommargård på Gotland... och vad jag gillar det! Maffiga trägolv målade i olika kulörer i kombination med fårfällar, naturfärger och några väl valda färgklickar. Ljuvligt är nog ordet som beskrivet huset bäst, både för ett år sedan och nu! Tackar La maison d'Anna G. för tipset.

DoYouFancyThis made a post about this lovely summer home located on the Swedish island Gotland a year ago, so I was excited to see that this magazine covered it in its latest issue. How lovely isn't the wooden floors, sober colors and the feeling of bringing the nature indoors in a way? Love it! /Kajsa

1 kommentar:

  1. I fancy it! Gud så snyggt. Har inte sett bilderna innan, underbara! Ska till Gotland om två veckor och bo i havsstugor, längtar extra mycket av dessa bilder!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...