söndag 16 juni 2013

the sunday thoughts
Jag gillar söndagar! Nästan lika mycket som jag gillar att göra oväntade fina fynd på loppis eller sommarreorna som precis startat. Man finner liksom en anledning till att köpa skor som egentligen är för höga eller en spetsblus bara för att man har kikat runt på olika vintagebloggar på sistone. Denna söndagen kommer tillbringas i sällskap av ett gäng tidningar, med fönstren på vid gavel och frisk luft i lungorna och kanske, kanske att jag beger mig ut för att göra fler fynd någonstans. Fler söndagsbilder hittar du på Fabriken.

I like sundays, almost as much as I like making flea market finds or nice things on sale. You can splurge on shoes that are too high or lace blouses which you bought just because you've visited a lot of vintage inspirational blogs lately. Today I'll stay in with the company of some magazine, and I will open all of my windows to let in all the fresh air I can get, and maybe I will go to a second hand store to make some more finds. /Hanna

2 kommentarer:

 1. Fina fynd och mysiga tankar. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. Låter som du har en perfekt söndag, mysigt att läsa tidningar.
  och visst är det så att man inspireras av det man ser på andras bloggar.

  Själv har jag köpt en klänning (än så länge :-))

  Ha en fin söndag. // Lissen

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...