onsdag 5 juni 2013

thank god it's wednesdayVill passa på att gratulera webbshoppen Jdots som firar ett år idag och tipsa om att du får hela 20% rabatt på din order, bara klicka här. Vill även passa på att gratulera danskarna som firar sin nationaldag för fullt idag, endast en dag före oss blågula. Vår egen nationaldag tänkte jag fira genom ett besök till... Köpenhamn! Snurrigt värre , men nu tar vi helg på en onsdag och har det bra. Hepp!

Today is Denmarks national day, so congratulations to you! And tomorrow is Sweden's national day and we're all off from work. I intend to celebrate tomorrows festivities by a trip to...Copenhagen! /Hanna

2 kommentarer:

  1. Helg mitt i veckan är ju det bästa! Ha det så himla fint i Köpenhamn! Kram Elina

    SvaraRadera
  2. Have a lovely day in Copenhagen! And happy national day! :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...