fredag 28 juni 2013

the road trip tip


Bilder: Doyoufancythis.com
Reseplanerna denna sommar kretsar kring att köra söderut till norra Italien och södra Frankrike, förhoppningsvis. Så jag spanar efter mysiga hotell, kul saker att se och göra och ett och annat museum att besöka. Hade gärna upplevt Vasarelys museum i Gordes, men blir inte klok på om det finns kvar. Klicka här  för att se en av hans fina alster hemma hos favoriten Hannas Room. Hör av er om ni har några restips!

This summer travel plans contains a roadtrip to northern Italy and southern France, hopefully. Som I'm looking for cozy hotels, nice things to see and do and museums to visit. I would really like to visit the museum of artist Vasarely, but I can't figure out if it's still open or not. Maybe you have some tips? /Hanna

1 kommentar:

  1. Å vad härligt, gud så kul! Trevlig resa :-)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...