tisdag 18 juni 2013

the bohemian paris homeBilder av Ida Magntorn, källa - klicka här.

I julinumret av Elle Interiör får vi följa med till illustratören Lovisa Burfitts Parishem. Redan nu bjuds vi på några inspirationsbilder via Ida Magntorns blogg. Lovisa Burfitt är just nu aktuell med ett gäng nya prints som släpps i begränsad upplaga hos Wonderwall, som skulle pryda sin plats på vilken vägg som helst här hemma. Kan samtidigt passa på att tipsa om att Riazzoli har en print-utlottning just nu, bara klicka här för att se mer.

In the july issue of Swedish Elle Interiör will hold a story on the lovely bohemian Paris home of Swedish illustrator Lovisa Burfitt. She just released some new prints on Wonderwall, which I suggest you go have a look at! /Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...