tisdag 25 juni 2013

the thing for jackets



Jag älskar jackor. Och tunna kavajer och trenchcoats och andra små kappor man bara kan slänga på sig. Favoriten är denna fint vävda och nätta jacka som min mormor gjort. Om jag fått allting rätt för mig så har hon först vävt tyget som är i fina linne-beige-gråa nyanser och sedan sytt jackan som är lite utställd och vid. Så fin! Jag är himla stolt över min mormor. Hon är min stilikon alla kategorier.

I really like jackets. And trenchcoats, parkas and other little things you just throw on. My favorite is this linen beige grey woven jacket that my grandmother has made. She even made the fabric herself! I love it. /Hanna 

1 kommentar:

  1. Men jisses vilken mormor du har - och vilken fimla fin jacka. Den blir ju extra fin med historien :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...