söndag 23 juni 2013

the colorsDagens söndagsbild hos Fabriken. Jag skriver listor och gör planer. En av dem handlar om vilka böcker som skall avverkas under semestern. Lite som när man under sommarloven lånade tio böcker på bibblan. Det krävde sin planering. Kanske ni har något boktips?

I'm making plans for the upcoming vacation and keep thinking about which books to read this summer. When I was younger you could borrow ten books from the library to read during the summer break, which ones should I choose this time? /Hanna

1 kommentar:

 1. Kanske du ska sortera bort de fula :)
  För det är ju såååå fint med en bokhylla med färgsorterade böcker.
  Jag håller på att klurar på att platsbygga en hylla någonstans här hemma för en massa böcker.
  Ha en skön söndag!

  Kram Sofia

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...