torsdag 27 juni 2013

the june moodboard

Dagens tema hos Fabriken är June Moodboard och jag letar upp gamla kalenderblad igen. Juni månad, som snart över (jag menar, hur fort får det gå?) har gett mig mersmak på mönster, gärna i kombination med andra mönster och såklart de första rosa pionerna. Nu ser jag med glädje framemot juli!

The theme today at Fabriken is June Moodboard, and my month this time has given me a taste for patterns, on patterns and of course the first bunch of pink peonies of the year! /Hanna

3 kommentarer:

 1. Pioner ja, jag hoppas jag hinner rädda våra nyutslagna efter störtregnet igår. Måste få upp stöd, idag! :-)

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Fint, som vanligt :)
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...