fredag 4 oktober 2013

the happy friday (and a book recommendation)Bilder: Dwell, foto av Petra Bindel


Hittade dessa fina bilder av finska stylisten Susanna Ventos hem på Dwell. Hon har faktiskt precis släppt en bok, OK tillsammans med bloggaren Riikka Kantinkoski på Weekday Carnival, som är fullsmockad av DIY-idéer. Läs mer om boken här och här. Jag tänkte dock invänta den engelskspråkiga versionen och njuta av bilderna här ovan så länge. Trevlig helg!

I found these great pictures of the home of Finnish stylist Susanna Vento, on Dwell. She has just released a DIY-interior book with the blogger Riikka Kantinkoski onWeekday Carnival called OK. Read more about it here and here. I think I will wait until the English version is released and settle with these pictures for now. Have a great weekend! /Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...