torsdag 10 oktober 2013

the news

Photo source
Jag både flyttade och fyllde år i helgen som gick, mycket nytt på gång nu alltså. Dels det här med att axla rollen som 29-åring (gaaah) men även det här med att flytta till en 20 kvadratmeter mindre lägenhet och dessutom lämna landsorten till förmån för storstaden. Uppackningen går framåt i sakta mak och den känns lite roligare när man får roliga leveranser på posten. Som detta påslakanet till exempel som är en födelsedagspresent från min pappa (tack!).

I made the move this weekend, as in I moved from one city to another and I did the move from 28 to 29... Even though I might be the laziest person ever when it comes to unpacking my things I still think I'm worth bed sheets for 1000 kr, especially as it is a bithday gift from my dad (thank you!).

1 kommentar:

  1. Åh har du flyttat till storstan och dessutom mindre lägenhet. Låter spännande och mycket att göra.
    Härliga lakan

    Trevlig helg. // Lissen

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...