tisdag 8 oktober 2013

the posters


Bilder 1 2 3 4 5 6 7 8

Vad passar bättre en tisdag som denna än några finfina poster och affischfavoriter? I ordning enligt bilderna ser vi Small Talk av One Must Dash, Aprill Aprills fina Robot tillsammans med Fine Little Days Pirum Parum. Alternativa stadskartan Zizustadt från Så fint jag villOne Must Dash står upp mot vardagstristessen i Room Service och Granits Moln finns att inhandla på deras nya webshop. Elina Dahls collage tillsammans med en sjöman vid namn Carl från Sammy Rose och så min favorit i samlingen är Typed Love, som står på hedersplatsen. Har du någon favorit?

What suits this tuesday better than some poster and print favorites? From the top: Small Talk by One Must DashRobot by Aprill Aprill together with Fine Little Days Pirum Parum. The alternative city map Zizustadt from Så fint jag villOne Must Dash presents some everyday realness in Room Service and the cloud is from Granit which just opened their online store. The collage by Elina Dahl has company by the cute little sailor named Carl from Sammy Rose and of course my favorite Typed Love. Which is yours? /Hanna

2 kommentarer:

  1. Stadskartan Zizustadt är min favorit, såå fin!

    SvaraRadera
  2. Kul att få vara med i den fina samlingen, tack det gjorde min dag! :-) Kram Elina

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...