måndag 7 oktober 2013

the patternsBild: Dwell.com, foto av Katia Rapia & Marimekko

Aino-Maija Metsola och Georgi Eremenko är två finska designers som driver textilföretaget Metsola, som bland annat producerar kläder med fina mönster för barn. Överst ser ni deras mönster på en duk i hemmet som inrättats i en industrilokal. Aino-Maija är även mönsterdesignern bakom Marimekkos kollektion Weathers, som inspirerats av det nordiska vädret. Mönstren står för sig själva men också i kombination med tidigare mönster och kollektioner, vilket jag gillar!

Aino-Maija Metsola and Georgi Eremenko is two Finnish designers who run the textile company and childrens clothing line Metsola. In the top picture you'll see their pattern in a table cloth in a former industrial space, now their home. Anna-Maija is also one of the designers behind the Weathers collection at Marimekko, where they were inspired of the nordic weather conditions. The patterns are stylish and I like that they easily could be combined with former collections, like these cups with dots. /Hanna

2 kommentarer:

  1. Oh so pretty, I'm definitely going to introduce some colourful patterns into my home soon!

    SvaraRadera
  2. Älskar skålen och koppen!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...