torsdag 3 oktober 2013

the out with the old and so on

Bilder: 1. Ahrian Behzadi 2. Fleur de Santé i montage

Som Hanna skrev befinner jag mig mitt i ett flyttkaos eftersom jag flyttar till Malmö på lördag. Den senaste tiden har därför mest bestått i att rensa och packa och sälja och skänka och packa och rensa och ja... ni fattar ju. Samtidigt som det är ganska jobbigt att organisera och ta beslut tycker jag att det är riktigt uppfriskande att rensa upp bland alla saker som man samlat på sig. Badrumsskåpet fick sig en rejäl genomgång häromdagen och en hel del gamla produkter åkte i soptunnan, samtidigt som det är dags för lite nyinköp. Jag prenumererar på ungefär en triljard nyhetsbrev, men hann se i röran i mejlkorgen att man som prenumerant får 10 % på Fleur de Santé just nu, perfekt! Någon som provat deras produkter?

As Hanna mentioned I'm in the middle of a complete moving chaos, since I'm packing up for Malmo this saturday. Even though it's really hard work to pack everything and throw out the stuff I don't need, it's also like a fresh start. I went through my bathroom cabinet today and there was a lot of things that needed to go in the bin, and now there is room for the new. I saw that you get 10 % at Fleur de Santé right now, has any of you tried their products? /Kajsa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...