söndag 13 oktober 2013

the yellow accents

Bilder: Fastighetsbyrån 

Med söndagens intåg följer också bostadsbilagan i morgontidningens helgleverans. Man vet att man är flitig bloggläsare när man direkt i bostadsannonsen har ett hum om vem som kan tänkas bo där. Just denna gång var min första tanke - Vad fint med en genomskinlig Fly-lampa framför en tavelvägg ovanför köksbordet, följt av -Detta känns som ett riktigt Rum och Rabalder-hem. Vilket det var! Kolla in hela objektet här, samt inspireras av tavelväggen på kontoret som får en fin effekt av att ramarna bildar en rät underkant och det genomgående temat med glada gulmålade möbler. Lycka till Rum och Rabalder!

Every sunday morning the news paper arrives filled with ads on apartments and houses for sale. This morning my eyes fell on an ad with a large yellow lamp and I instantly thought that it looked like the home of our fellow interior blogger Rum och Rabalder, and to my surprise it was! I really like all the yellow details and the two gallery walls. You can see all the pictures here. /Hanna

2 kommentarer:

  1. Hehe! Jag kände igen hemmet direkt också när jag såg inlägget. :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...