fredag 25 oktober 2013

the friday celebration

Bilder: Doyoufancythis.com

Då var det fredag igen och jag firar med ett av Sininkas fina halsband. De är handgjorda, detta med handmålade träkulor är min favorit och finns att köpa här och i hennes Etzy-shop. Man får dem dessutom i ett fint paket. Hur brukar du fira att det är helg?

So, it's friday again and I'm celebrating with a lovely necklace from Sininka. You can see all of her handmade jewelry here and in her Etzy-shop. How do you usually celebrate that the weekend starts? Have a great weekend! /Hanna

4 kommentarer:

 1. What a great idea. I don't celebrate like you do but I think I will in the future! Thanks for the tip. x

  SvaraRadera
 2. Och det andra halsbandet! Är det mitt öga som är helt "skadat" eller är det delar från ett Lite Kalabalik armband… :) Stor rosa sten och en ängel (som våra tidiga armband hade). I alla fall väldigt gulligt halsband. :)

  Kram från Lina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har helt rätt! Tyget på mitt fina armband från Lite Kalabalik fick dessvärre en repa så jag tog bort det och spännet och satte sedan stenen på en lång kedja istället. Lite Remake? =)

   Radera
 3. Underbart! Och mycket kreativt. :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...