söndag 30 december 2022

att försöka sig på en 'årets'


Vi har filurat på en årskrönika och kom fram till den här summeringen:

Årets hängivelse: Instagram, aldrig förr har så många visat så mycket så snabbt, och gillat det!

Årets hit: koppar, mässing och marmor, när kommer vi tröttna eller kommer vi någonsin tröttna? Inredningsvärldens svar på långkok vilket stillar vårt begär efter fasta och gedigna punkter i vårt annars så snabba liv. Antingen kommer en motreaktion i form av kitschiga plastdetaljer eller så går vi djupare in och plockar fram den vedeldade kaffekitteln och lägger halm i blomkrukorna.


Årets glädjefnatt: När en av DYFT-medlemmarna gick vidare i en spännande tävling (upplösningen och mer om detta kommer under 2013) och den andra vinner en julklapp från Trendenser.

Årets resa: att en vecka i Palma i början av sommaren har så stor betydelse för välmåendet (och solbrännan) under resten av året. Det måste vi göra om!

Årets fest: 2012 var verkligen bröllopens år för oss, även om ingen av oss fick äran att gå nerför gången. Dans in på småtimmarna, en champagneflaska per gäst, brudparets smågodisfavoriter, historiens snabbaste vigselakt (de valde ändå den långa versionen på 2 minuter), att försöka telepatera all kärlek i världen till ett brudpar på västkusten och en stor dos av äkta romans fick vi glädjen att uppleva. All lycka!

Årets fynd: I anda med långkok, gedigna materialval och ett sug mot det som varit har vi använt våra ärvda favoriter från gångna årtionden allt mer. I denna kategorin faller en rävkrage, Dior-väskor, en Busnel-kavaj och det vi inte funnit i mormor och mammas garderober fyndar vi gärna på loppis!

Årets planering: idéerna är många kring hur vi kan utveckla DYFT och att göra egna små reseguider är en av planerna som skall genomföras. Att fotografera mer eget material är en annan plan, som vi redan börjat med så smått. Vill gärna veta vad du vill se mer av här hos oss? Kom gärna med förslag! =)

Årets tack: till alla er som besöker oss, vi är väldigt glada och tacksamma att just du hittar hit!

Vi önskar er all kärlek under 2013! /Kajsa och Hanna


1 kommentar:

  1. Tack detsamma tjejer! Vilken härlig liten summering av året ni gjort! Gott Nytt År! Kram Hanna

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...