lördag 8 december 2022

mistletoe En av årets nykomlingar i avdelning juldekoration är en mistel, som håller år efter år. Just denna kommer från Rosendahls kollektion Karen Blixens jul. Minns när jag besökte Karen Blixens hem, numera museum med mormor och morfar och resten av familjen när jag var liten. Köpte en fin tygpåse med hennes distinkta siluett på om jag inte minns fel. Kanske dags för ett återbesök eller i alla fall att komma igång och läsa hennes böcker. Läs mer om henne och museet här.

One of this years newcomers in the department of christmas decorations is a mistletoe, that will last year after year. The best kind, right? This one is from Rosendahl and belongs to a collection in the memory of Karen Blixen. You can read more about her here. /Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...