söndag 23 december 2022

one two three four
Bilder: Doyoufancythis

Min helg i siffror: 1. Julafton nummer ett firades med goda julbordsklassiker, klappspel och en liten hund utklädd till ren. 2. Klass 2-varning är utfärdad i Skåne och jag håller nu tummarna för att få vakna upp till vita vidder i morgon. 3. Årets tredje julbak skall avklaras under kvällen med en favorit i repris på denna smörkola och sist men inte minst 4. Det är dags att tända det fjärde adventsljuset och konstatera att det kommer bli en sannerligen god jul även i år. Vad har du hittat på denna dag före dopparedagen?

My weekend in numbers; 1. I've celebrated my first of two Christmas Eves with Swedish meatballs, Christmas presents and a small dog dressed as a reindeer. 2. There´s a snow storm coming our way and they have upgraded it to class 2 - maybe my hopes of a white Christmas will come true? 3. Tonight I'm planning my third Christmas baking session, with this recipe. 4. It's the forth sunday in Advent and we will light the forth candle. What have you been up to this weekend? /Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...