onsdag 26 december 2022

blog sharing day


En dag efter utsatta rutiner kommer lite bloggkärlek! De flesta av er är säkert ute och spanar in rea-avdelningarna ute i butikerna eller på nätet, så för att spä på de kommersiella krafterna ytterligare kommer här mina nätbutiksfavoriter:


  • Royaldesign.se - här finns alla designklassiker som står på vill-ha-listan. Just nu på rea här.
  • Net-a-porter.com - har faktiskt aldrig handlat något härifrån, men lite fönstershopping duger gott.
  • Rädda Barnen Webshop - om du inte bara vill ha fina grejer, utan också stödja deras verksamhet.
  • Mor & Matilda - när du vill ha fina armband och halsband som ingen annan har!


One day after my dedicated Blog Sharing day (Tuesdays) I will show you my all time shopping favorites, see the links above! The first one is a design shop online with a big sale right now. The second one I visit a lot, but never buy anything from. The third one is a shop where the money goes to Save The Children and the fourth one is a shop packed with nice necklaces and bracelets. Have a look! /Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...