torsdag 13 december 2022

X-mas o'clock

Photo DoYouFancyThis
Som jag skrev innan i veckan är jag ingen utsvävande julpyntare, vilket förmodligen hör ihop med att jag inte är så pysslig. Dock tycker jag det är fint med lite lagom nedtonat pynt på några platser i lägenheten. Tog ett ryck förra helgen och fixade ihop hyacintinstallationen på bilden, riktigt kul var det faktiskt. Och inte behöver det kosta så förfärligt mycket heller; hyacinterna och glasburkarna är från stormarknaden, alltihop för under en hundralapp. Marmorfatet är från loppis och kostade 20kr och ljuset är en present från min mormor. 

As I told you in a blog post earlier this week I'm not a huge fan of colorful over-the-top christmas decorations since I'm not very handy when it comes to DIY or pottering. But I do like a couple of small and plain decorations here and there in my home, like the hyacinth tray on my kitchen worktop in the photo. And it can be cheap too; the hyacinths and glass jars are from my local supermarket and were less than 100 sek. The marble tray is a flea market find and cost me 20 sek and the candle is a gift from my grandmother! /Kajsa

1 kommentar:

  1. Och så fint det blev! Hyacinter är toppen-pynt tycker jag. Ha en fin Lucia!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...