söndag 9 december 2022

snowy Sunday

Photo DoYouFancyThis
Andra advent idag och jag tänder ljus nummer två i min Ikea-fyndet-fyndade ljusstake. Har inte lämnat soffan på hela dagen, känns sådär lockande att bege sig ut i snöstormen faktiskt... Om det inte vore för att två färska citroner är det enda som fattas i mitt skafferi för att baka de allra godaste pepparkakorna. Ska bara kolla ikapp Historieätarna, På spåret och allt annat man missat i veckan först...

The second of advent today and I've lit another candle in my Ikea advent candleholder. I haven't been outside all day, but I'm considering a snowy walk to the supermarket to buy ingredients to the most delicious gingerbread cookies (google translate?) there is! I just have to stream some TV shows I've missed this week first... /Kajsa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...