måndag 10 december 2022

PyntKör en ganska nedtonad och inte så röd jul i år, är inget större fan av juldekorationer i långa rader i ett virrvarr av färger och blinkande ljus. Däremot gillar jag stearinljus och har fyllt lägenheten med extra mycket ljusstakar och doftljus! Ikväll ska jag tända allihopa i sällskap av Nobelfesten.

I'm not a huge fan of red christmas ornaments or twinkling lights, therefor I've filled my home with white candles and some white an grey details this December!  The nobel festivities are aired live on Swedish television, I might light all my candles and just stay in tonight. /Kajsa

1 kommentar:

  1. Vad fint! Då får vi se vad du tycker om en av adventskalender-paketen lite längre fram... Kram /Hanna

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...