tisdag 11 december 2022

blog sharing dayDenna veckans bloggtips handlar om resor. Det finns så många bra bloggar av personer som reser mycket eller ofta befinner sig i andra länder, och det är ju ofta där inspirationen infinner sig. I mötet med nya intryck. Några av mina skandinaviska men utflyttade favoriter är:

Berlinbon Hannah Skoog 
Liselotte Watkins i Portofino (tror jag)
Ett annat New York - missa inte nya boken - julklappstips!
Danska Blame It On Fashion, som snart lämnar L.A. för London

There is a lot of travel blogs out there, and a lot of blogs by people who travel a lot. I find travelling the best way to gain new inspiration and new ideas about everything really. Some of my favorite blogs is in the list above. /Hanna

1 kommentar:

  1. Känns som att jag konstant längtar till solen eller någon mysigt liten gränd i Italien, eller ett litet kafé i paris. Fast det är ju mysigt här hemma nu, kanske kan man hoppas på en vit jul :-)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...