måndagen den 18:e februari 2013

happy monday


Bilder: Doyoufancythis.com
Ibland känns veckorna så helgfixerade. Fredagsbukett och helghälsningar är liksom vad hela veckan rusar mot. Jag tror att det därför är extra viktigt att fira att just måndagen kommit och att hälsa hela långa veckan välkommen med samma entusiasm som man myser in helgen. På med finskjortan, drick en extra kopp kaffe på morgonen och ha en riktigt härlig måndag!

Sometimes I feel that all the weekdays are good for is as a countdown for the weekend. We are very good at celebrating that the weekend has arrived on fridays, but what about mondays? Put on you best shirt, have an extra cup of coffee and let's have a great monday, shall we? /Hanna

2 kommentarer:

  1. Ja heja måndag :) Fantastisk lampa btw (den mässings färgade) var kommer den ifrån? / Johanna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, lampan är ett loppisfynd faktiskt. Plötsligt händer det! =) /Hanna

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...