söndag 17 februari 2013

the sunday soul


Bilder: Doyoufancythis.com
Ägnade denna sköna söndag åt en isande men stärkande strandpromenad, tillagning av en värmande svamprisotto och sortering av datorns alla bilder. Perfekta ta-det-lugnt-aktiviteter, som ändå är nyttiga men lite lagom besvärliga. Under bildorganiseringen upptäckte jag hur kul det var att para ihop bilder, tagna vid olika tillfällen under de senaste två åren, med varandra. Och det blev ju ganska fina tillsammans! Vad har du hittat på för mysiga söndagsaktiviteter idag?

After a freezing cold walk and a yummy mushroom risotto I started to organize all of my photos. I found that several of them, from different occasions during the past two years worked really good with each other. What have you been up to this sunday? /Hanna

2 kommentarer:

  1. I love the combination of gold sequins and the grey t. Sounds like you've had a lovely sunday!

    SvaraRadera
  2. Ja vad fint! Jag gillar den översta. Gott med svamprisotto också, bra idé!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...