fredag 22 februari 2013

fancy friday

Bild: Doyoufancythis.com

Läsa The Edit som är Net-A-Porters webbtidning, förundras över hur låtarna i den dära festivalen lyckats komma med överhuvudtaget, ta kalla promenader, snusa på en nyfödd liten bebis och laga en hel del god mat. Och så sovmorgnar på det och kanske en loppisrunda. Där har ni receptet på en helt perfekt helg.

To read The Edit, which is the web magazine of Net A Porter, take long cold walks, go visit a cute little newborna dn cook some nice dinners. And sleep-in and perhaps even go for some second hand shopping. That's the recipe for my weekend to come. /Hanna

2 kommentarer:

 1. Låter som en härlig helg.
  Å du, om det är en nyfödd bebis vars mamma jag också känner så får du gärna gosa lite med lilltjejen från mig också. Och ge fina mamman en stor kram från mig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska jag absolut göra, Sara! =) Massor av kramar även till dig!!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...