söndag 3 februari 2013

photo shootNu är vi tillbaka från Ystad Saltsjöbad (rekommenderas!) och jag tänkte visa resten av bilderna från plåtningen för Folkets IKEA-katalog. Tävlingen pågick under sommaren och i höstas blev jag kontaktad av IKEA om att jag gått vidare. En regnig novembertisdag var ett team bestående av fotograf, stylist och pressrepresentant från IKEA här för att fota lägenheten och intervjua mig. Syftet med Folkets IKEA-katalog var att visa folks hem på ett genuint sätt, så jag blev ombedd att inte städa alltför mycket innan. Stylisten hade med sig några IKEA-saker, som exempelvis de turkosa kuddarna vilka ersatte mina kuddar från Svenskt tenn och Mairo i soffan, eftersom det fanns en hel del restriktioner kring att inte visa andra varumärken än just IKEA. Dagen gick väldigt fort och vi hade väldigt roligt, vilket jag tycker återspeglas i bilderna. Jag är jättenöjd med resultatet, även om min lägenhet kanske speglas som lite mer uppställd med saker och vintage än vad den egentligen är. Men sammanfattningsvis; verkligen jättekul att få vara en del av detta! Samtliga foton är tagna av Christian Gustavsson för IKEA.

We're back from the SPA and I just wanted to show you the rest of the photos from the shoot for the alternative IKEA-catalogue. All photos by photographer Christan Gustavsson for IKEA. /Kajsa

6 kommentarer:

 1. Vad kul, så fint det ser ut!!! Ha en fin kväll. /Elina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina du! Hoppas du får en fin måndag, kram Kajsa

   Radera
 2. åh så det var du som hade de fiiina garderobsdörrarna (bland annat!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Och nu har vi hittat till din blogg också :) /Kajsa

   Radera
 3. Bilderna är helt fantastiska!!! Du har det så himla fint kusinen <3

  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack sötis! Hoppas du hade det bra här hemma i Sölves i helgen, kramar Kajsa

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...