onsdag 13 februari 2013

she lets her hair down


Bilder: She lets her hair downNågon mer än jag som har riktigt knepigt hår och behöver lite terapi på det området ibland? Besök bloggen  She lets her hair down och få pedagogiska guider till fina uppsättningar och en hel del tips och lösningar för olika hårtyper. Precis vad jag behöver!

Anyone else who have really stubborn hair and needs some mental support once in a while? Visit the blog She lets her hair down and get guides to nice up-do's and tips on how to treat yourself and your hair. So glad I found this! /Hanna

1 kommentar:

  1. Grymt tips. Mitt hår är för det mesta ganska bångstyrigt och vill helst inte vara uppsatt utan trilskas med att slingra sig ur så gott som alla uppsättningar. Tipstack för detta, nu ska mitt hår få sig en match :-)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...