torsdag 21 februari 2013

this is meJag har blivit utmanad av fina Elina att berätta åtta saker om mig själv. Som ena halvan av Doyoufancythis.com antar jag utmaningen och väver samtidigt in Fabrikens torsdagstema: This is me. Åtta självcentrerade fakta kommer alltså här:

 • Visste du att jag bara är 15 månader äldre än den andra halvan av Doyoufancythis.com, min fina lillasyster Kajsa? Det har inneburit en uppväxt där millimeterrättvisa var viktig, men också lyckan att få uppleva en alldeles speciell vänskap och syskonkärlek.
 • Jag gillar taxar väldigt mycket. Både som sällskaplig hund eftersom de är väldigt lagom rent storleksmässigt, men också som form och har både halsband och inredningsprylar med favorithunden på.
 • Ibland har jag svårt att förstå vad vart tiden tar vägen. Det har gått hela 10 år sedan jag flyttade över gränsen till Skåne och blev Malmöit. Känns som igår.
 • Så långt jag kan minnas har grönt varit min absoluta favoritfärg, och det håller i sig. Har aldrig varit varken rosa eller särskilt tjejig, även fast vissa detaljer även i den kulören finns representerade i garderoben nuförtiden.
 • Jag är uppväxt på landet och hanterade lammningar själv vid 9-års ålder. En form av självförtroende i vad jag klarar av har alltid funnits där även om man ofta (för ofta) kan tvivla på sin egen förmåga.
 • På hösten lägger jag gärna en kastanj i jackfickan och behåller den där tills våren kommer, av egentligen ingen anledning alls. Min mormor gör likadant. 
 • Jag går oftare med skor med klack på nuförtiden, än med helt platta skor. I strumplästen är jag 178 cm lång och med klackar på är jag uppe över 180 cm-strecket nästan varje dag. Himla fin utsikt får man!
 •  I mars åker jag och Kajsa till Kina och Filippinerna. Jag har aldrig varit i Asien, så det ska bli väldigt spännande att få en egen upplevelse av den sidan av jordklotet.
 • Jag skickar vidare utmaningen till Emma, Kajsa, Rebecka, Anna och Johanna. Berätta gärna åtta saker om er själv!

2 kommentarer:

 1. Kul läsning. Kastanjen var roligast. Tack för utmaningen. Ger mig på det efter helgen. Tack också för en så fin blogg, tror inte jag sagt det tidigare. Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Så roligt att få läsa lite om dig. Jag tror att jag ska ta efter det där med kastanjen, himla fint! Och så hoppas jag på bilder från Asien resan! Kram Elina

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...