tisdag 19 februari 2013

grey

Photo DoYouFancyThis
Idag tänker jag äta minst en semla och drömma mig bort till varmare breddgrader, för våren verkar tveka känns det som. Tur då att man har världens bästa syster som är lika restokig som en annan. Kina och paradisö i Filippinerna är nästa destination och om drygt en månad bär det av.

I think I'll have to treat myself with at least one semla (Swedish pastry with it's popularity peak in February) and dream away to beaches and warm breezes since the spring surely seem to hesitate. I am thankful that my darling sister loves to plan holidays and travel as much as I do on grey days like this. China and a detour to a Philippine paradise island are next on our itinerary and we're leaving in a month! /Kajsa

1 kommentar:

  1. Åh, det ska bli så himla kul! =) Kan det inte bli Mars snart?! /Hanna

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...